Logo

Kørom

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
tykmælk
skyr eller kærnemælk
sukker
vanilje
lidt fløde
evt. revet rugbrød

Kørom laves af tykmælk, skyr eller kærnemælk, der blandes med sukker, vanilje, lidt fløde samt om ønskes, revet rugbrød.
Alt sammenpiskes godt og serveres koldt.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 3,3 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.143 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Skovridergårdens kirsebærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Grillede figner på spansk manerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Syltede pærer med tyttebærskumDesserten står i efterårets tegn med friske pærer og tyttebærsyltetøj
• Skovridergårdens kirsebærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os