Logo

Kaffecreme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
135 g sukker
2 1/2 dl piskefløde
1/2 kop stærk kaffe
4 æggeblommer
2 tsk vaniljesukker
1 spsk whisky
2 blade husblas
pynt: god mørk chokolade

I en stor metalskål piskes æggeblommer, kaffe, vanilje, whisky og sukker sammen.
Sæt skålen over en gryde med kogende vand. Skålen må ikke nå ned i vandet. Pisk i 3 min. eller til cremen tykner. Hæld cremen over i en lille skål og lad den køle af.
Imens udblødes husblasen i koldt vand. Knug husblasen og kom den i en lille gryde med 2 spsk vand. Lad den opløses over svag varme, køl den lidt af, men ikke så meget at den stivner.
Kom husblasen i cremen dråbevis og bland grundigt.
Fyld cremen i kopper eller små skåle og sæt dem i køleskabet.
Ved servering drysses kaffecremen med spåner af chokolade.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.016 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Frugtsalat med honning-yoghurtcremeDesserten en frisk frugtsalat med honning rørt yoghurt - æbler, pærer, bananer,...
• Sommerbudding med creme fraicheEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Gulerodssuppe med chili og ananas + Bradepandekage med ribsDen cremede gulerodssuppe indeholder også ananas og chili som giver suppen friskhed, syre...
• Frugtsalat med honning-yoghurtcremeDesserten en frisk frugtsalat med honning rørt yoghurt - æbler, pærer, bananer,...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os