Logo

Karamelrand med flødeis

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
200 g sukker
2 dl vand
2 dl piskefløde
5 æg
1 spsk sukker
1/2 litermælk
1 liter vanilje flødeis

Sukkeret brunes til karamel, og en randform beklædes med noget af karamellen. resten af karamellen koges af med vand under omrøring til en tyk sirup, der afkøles. Blandes i flødeskummet lige før serveringen.
Æggene piskes let sammen med sukker og mælk, og blandingen sies, inden den hældes i randformen.
Bages i vandbad i ovnen ca. 1 time ved 125°C.

Afkøles, vendes og fyldes med is. Serveres med karamelsaucen til
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 780 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Melonsalat med honning og mynteEn vandmelonsalat er en skøn og meget nem sommersalat, som er perfekt til grillmaden eller...
• CherryfromageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Omelette en surpriseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Melonsalat med honning og mynteEn vandmelonsalat er en skøn og meget nem sommersalat, som er perfekt til grillmaden eller...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os