Logo

Kartoffelsoufflé

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
200 g melede kartofler
1 æg
¼ bdt finthakket persille
salt
peber

Kartoflerne skrælles og skæres i mindre stykker. Koges møre. Sigtes og moses til fin konsistens. Når det lidt afkøles, røres det op med hakket persille og æg. Krydres med salt og peber. Fyld 2 smurte souffléforme. Bages i ovn ved 200 i 10 min.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.836 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?