Logo

Kernemælkskoldskål

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

1 - 2 æg
2 - 4 spsk sukker (efter smag)
1/2 citron (ikke overflade behandlet)
1 liter kærnemælk

Pisk æg og sukker sammen til en luftig æggesnaps.
Vask citronen og skræl den meget tyndt.
Bland citronskræk og iskold kærnemælk med de piskede æg.
Rør godt rundt, og smag til med citronsaft.
Sæt koldskålen koldt indtil servering.


Tips: Koldskål kan krydres med kardemomme, vaniljesukker, eller appelsin
i stedet for citron

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 985 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Chokoladetarteletter med hvid chokolademousse og hindbærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Piemontesisk kyseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Danish apple cakeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Chokoladetarteletter med hvid chokolademousse og hindbærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os