Logo

Kernemælkskoldskål

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 - 2 æg
2 - 4 spsk sukker (efter smag)
½ citron (ikke overflade behandlet)
1 liter kærnemælk

Pisk æg og sukker sammen til en luftig æggesnaps.
Vask citronen og skræl den meget tyndt.
Bland citronskræk og iskold kærnemælk med de piskede æg.
Rør godt rundt, og smag til med citronsaft.
Sæt koldskålen koldt indtil servering.


Tips: Koldskål kan krydres med kardemomme, vaniljesukker, eller appelsin
i stedet for citron

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.279 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?