Logo

Kirsebær med mandellåg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1000 g modne kirsebær
5-6 spsk sukker

Mandellåg:
100 g mandler
2 æg
1 æggeblomme
100 g smør
150 g sukker

Tag stenene ud af kirsebærrene og kom bærrene i et smurt ovnfast fad. Drys dem med sukker. Finhak eller mal mandlerne. Smelt smørret og rør det sammen med sukkeret. Rør æggeblommerne i. Pisk æggehviderne stive og fold dem i. Fordel mandeldejen over kirsebærrene og sæt fadet i ovnen ved 160º i 45-50 min. Kan serveres med flødeskum.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 926 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Rhubarb CrunchEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Friterede bananer med sesamfrøEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Semifreddo med nougatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Rhubarb CrunchEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!