Logo

Kirsebærsorbet 3

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
900 g frosne kirsebær
300 g rørsukker
1/2 stang vanilje
lidt citronsaft
 
Kirsebærrene halveres og udstenes.
Sukker, øl og vanilje koges sammen og reduceres til sirup-konsistens.
Sukker, kirsebær og vanilje kommes i skål og varmes op over vandbad til
sukkeret er opløst og væsken fra kirsebærrene er trukket ud.
Væsken sigtes fra og smages til med citronsaft.
Røres på ismaskine og sættes på frost.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 887 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Jordbær i flødeskum - Batido de fresasEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• ÆblemudderEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Jordbær-youghurtisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Jordbær i hyldeblomstgeléDet gælder om at nyde hyldeblomsterne i deres korte sæson, der som regel kun varer et par...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!