Logo

Knasende citronpanna cotta

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Knasende citronpanna cotta

Mandelbisquits smuldres og blandes med citronlikør fx Limoncello. Strøs over panna cottaen straks før serve­ring.

 

6 dl piskefløde

3 blade husblas

1 dl sukker

1 usprøjtet citron, revet skal + 0,5 dl saft

 

Topping:

3 dl mandelbisquit

2 spsk citronlikør

ca. 2 dl hindbær

 

Læg husblassen i rigeligt koldt vand.

Bland fløde, sukker, citronskal og citronsaft i en lille gryde.

Kog ca. ½ min, og tag gryden af varmen.

Opløs husblassen i den varme væske.

Hæld i 10 små glas og stil koldt mindst 1 time.

 

Knus mandelbisquit let, og bland med citronlikør.

Fordel over panna cotta­en, pynt med hindbær og server straks.

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Facebook
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 953 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?