Logo

Kold rabarbersuppe med appelsin-isbjerg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kold rabarbersuppe med appelsin-isbjerg

En dessert der er dejlig svalende og flot i farverne. Den passer fint efter fx en grillmiddag.


Appelsinis:
1 dl vand
2 spsk sukker
1 spsk finthakket frisk ingefær
Saft af 3 appelsiner
Saft af ½ citron

Rabarbersuppe:
1 kg vinrabarber i grove stykker
1 glas hvidvin
2 dl sukker
2 tsk kartoffelmel

Evt. mynteblade til pynt


Appelsinis:

Bring vand, sukker og ingefær i kog.

Bland det med appelsin- og citronsaft, sigt det over i en form og frys det i mindst 4 timer.

Rabarbersuppe:

Kog rabarberne møre i vin og 6 dl vand, ca. 15 min.

Sigt saften gennem et tyndt viskestykke.

Kog suppen op og smag til med sukker. Jævn saften med kartoffelmel udrørt i lidt koldt vand, den må ikke koge!

Stil suppen koldt.
Skrab appelsinis med en ske til små bjerge.

Fordel dem i kolde suppetallerkner og hæld rabarbersuppe omkring.

Pynt evt. med mynteblade.


Frugt pr. person: ca. 150 g

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.723 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?