Logo

Koldskål med frugt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

1 l. frugtyoghurt fx. fersken
1/2 l. kærnemælk
1 spsk sukker
1 ds 1/2 ferskner i egen saft
Friske frugter kan anvendes.

Rør yoghurt, kærnemælk og sukker sammen.

Stil blandingen i køleskab i ca. 1/2 time.

Hæld fersknerne til afdrypning i en sigte.

Skær fersknerne i mindrestykker og vend dem forsigtigt i koldskålen.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 741 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Gammeldags koldskålEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Stikkelsbær CrumbleEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Hindbærsalat med ostespecierEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Gammeldags ovnbagt æblekageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os