Logo

Koldskål på tykmælk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 dl Tykmælk
1 dl Vand
4 spsk Sukker
¼ st.Vanille
1-2 spsk Citronsaft

Vand, sukker og vaniljekorn koges til en sukker sirup. Sukker siruppen røres med tykmælk til en luftig konsistens. Koldskålen afkøles og smages til med citron.
Koldskål serveres iskold med kammerjunkere.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.450 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvor tit spiser du oksekød til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her