Logo

Kylling Provence + Banandessert med jordbær

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kylling Provence + Banandessert med jordbær

Kylling Provence

2 friskslagtede kyllinger

2 spsk (oliven)olie

2 spsk smør eller margarine

salt og peber

2 dl piskefløde

2 spsk gedeost

2 fed hvidløg

klippet persille

Tilbehør: kogte kartofler eller Løse ris - se Tillæg, Tomatsalat - se Tillæg

*

Del de rensede kyllinger i hver 4 stykker og tryk dem tørre i køkken­rulle.

Brun dem i en blanding af olivenolie og smør eller margarine.

Drys med salt og peber.

Læg kødstykkerne over i en anden gryde og kog panden af med 1½ dl fløde.

Hæld det over kyllingerne.

Rør re­sten af fløden sammen med gedeosten samt de knuste eller finhak­kede hvidløg og kom det i gryden.

Læg låg over og lad retten snurre i 35-40 minutter.

Smag om nødvendigt til med mere salt og peber og server retten med et drys klippet persille.

Server kogte/brasede kartof­ler eller løse ris og tomatsalat til.

Madopskrift billede

Banan dessert med jordbær

6 store makroner

1 spsk rom eller madeira

3 bananer

200 g jordbær

2 dl piskefløde

*

Knus makronerne og fordel dem i 4 portionsglas.

Dryp med rom eller madeira.

Dæk med udskivede bananer.

Tag 4 jordbær fra til pynt og skær resten i skiver.

Læg dem over bananerne og dæk med stiftpisket fløde.

Pynt med de hele jordbær.

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.614 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?