Dej: 
150 g  hvedemel 
100 g  smør 
3 spsk  sukker 
1 tsk  vaniljesukker 
1 æggeblomme 
 
Fyld: 
175 g  sukker 
3 æg 
2 ½ spsk  hvedemel 
2 tsk  revet limeskal 
saft af 1 lime 
 
Tilbehør: 
1 lime 
frisk frugt fx ananas, papaya, mango 
 
Dej: 
Smuldr smør og hvedemel. 
Tilsæt sukker, vaniljesukker og æggeblomme og saml dejen. 
Eller kom det hele i foodprocessor og lad maskinen køre kort tid, til dejen er samlet. 
Tryk dejen ud i en tærteform og stil den koldt ½ time. Prik dejen med en gaffel. 
Forbag tærtebunden midt i ovnen 10 min. ved 200ºC. 
Fyld: 
Pisk æg og sukker godt. 
Tilsæt hvedemel, limeskal og limesaft. 
Hæld fyldet i tærtebunden og bag tærten færdig 10-15 min. ved 200ºC. 
Lad tærten blive kold. 
Riv limeskallen med juliennejern og drys skallen over tærten. 
Server med udskåret frugt.