Logo

Limetærte fra Caribbien

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Dej:
150 g hvedemel
100 g smør
3 spsk sukker
1 tsk vaniljesukker
1 æggeblomme
 
Fyld:
175 g sukker
3 æg
2 ½ spsk hvedemel
2 tsk revet limeskal
saft af 1 lime
 
Tilbehør:
1 lime
frisk frugt fx ananas, papaya, mango
 
Dej:
Smuldr smør og hvedemel.
Tilsæt sukker, vaniljesukker og æggeblomme og saml dejen.
Eller kom det hele i foodprocessor og lad maskinen køre kort tid, til dejen er samlet.
Tryk dejen ud i en tærteform og stil den koldt ½ time. Prik dejen med en gaffel.
Forbag tærtebunden midt i ovnen 10 min. ved 200ºC.
Fyld:
Pisk æg og sukker godt.
Tilsæt hvedemel, limeskal og limesaft.
Hæld fyldet i tærtebunden og bag tærten færdig 10-15 min. ved 200ºC.
Lad tærten blive kold.
Riv limeskallen med juliennejern og drys skallen over tærten.

Server med udskåret frugt.

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Facebook
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.460 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?