Logo

Mandarinbudding

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
1 dåse mandariner, ca. 300 g netto
2 æggeblommer
2 spsk sukker
1 dl mandarinlage
2 spsk citronsaft
3 blade husblas
1 ½ dl piskefløde
2 æggehvider, stiftpiskede

Pynt:
mandariner
blå druer

Lagen sies fra mandarinerne. Den blandes med æggeblommer og sukker og varmes langsomt under stadig piskning, evt. over damp, til den bliver jævn. Den må ikke koge. Husblasen udblødes i koldt vand og smeltes i den varme creme. Når den er begyndt at stivne blandes flødeskum og æggehvider forsigtigt i. Buddingen fyldes i en skål og pyntes med mandarinbåde og blå druer.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.195 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?