Logo

Mandarinbudding

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 dåse mandariner, ca. 300 g netto
2 æggeblommer
2 spsk sukker
1 dl mandarinlage
2 spsk citronsaft
3 blade husblas
1 1/2 dl piskefløde
2 æggehvider, stiftpiskede

Pynt:
mandariner
blå druer

Lagen sies fra mandarinerne. Den blandes med æggeblommer og sukker og varmes langsomt under stadig piskning, evt. over damp, til den bliver jævn. Den må ikke koge. Husblasen udblødes i koldt vand og smeltes i den varme creme. Når den er begyndt at stivne blandes flødeskum og æggehvider forsigtigt i. Buddingen fyldes i en skål og pyntes med mandarinbåde og blå druer.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 908 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Fransk kirsebær dessertEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Rødvinskogte pærerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Gammeldags engelsk risbuddingEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Fransk kirsebær dessertEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os