Logo

Mandelbudding

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
30 g mandler, smuttede og hakkede
3 dl fløde
2 æg, delte
4 spsk sukker
4 blade husblas
1 dl piskefløde, pisket til skum

Fyld:
100 g kirsebærsyltetøj

Pynt:
1 dl flødeskum

Smuttede, hakkede mandler bringes i kog med fløden. Æggeblommer og sukker røres. Fløden dryppes i under omrøring. Cremen varmes til kogepunktet, men må ikke koge. Den udblødte husblas smeltes deri. Cremen afkøles. Før den stivner, blandes flødeskum og stiftpiskede æggehvider i. Kirsebærsyltetøjet lægges i en skål. Buddingen lægges forsigtigt på, så saften ikke stiger til vejrs. Desserten pyntes med flødeskum. Cremen kan evt. tilsættes lidt mandel-essens.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.032 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Varm bærsauce til dessertEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Jordbær i vin roséEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Æblemos, bagtDenne ret er måske et lidt anderledes dessert idet æblemosen bages i ovnen inden...
• Varm bærsauce til dessertEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os