Logo

Mandelbudding

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
30 g mandler, smuttede og hakkede
3 dl fløde
2 æg, delte
4 spsk sukker
4 blade husblas
1 dl piskefløde, pisket til skum

Fyld:
100 g kirsebærsyltetøj

Pynt:
1 dl flødeskum

Smuttede, hakkede mandler bringes i kog med fløden. Æggeblommer og sukker røres. Fløden dryppes i under omrøring. Cremen varmes til kogepunktet, men må ikke koge. Den udblødte husblas smeltes deri. Cremen afkøles. Før den stivner, blandes flødeskum og stiftpiskede æggehvider i. Kirsebærsyltetøjet lægges i en skål. Buddingen lægges forsigtigt på, så saften ikke stiger til vejrs. Desserten pyntes med flødeskum. Cremen kan evt. tilsættes lidt mandel-essens.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.468 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?