200 g  smuttede mandler 
200 g  sukker 
1 ½ spsk  hvedemel 
¼ tsk  bagepulver 
¼ tsk  salt 
4 store æg. 
 
Desuden: 
100 g  mørk chokolade 
1 dl  piskefløde 
 
Tilbehør: 
hindbærsorbet eller jordbær is og lidt citron melisse til pynt. 
 
Hak mandlerne meget fint i en blender sammen med halvdelen af sukkeret.
Pisk æggeblommer og resten af sukkeret skummende. 
Bland mandler hvedemel bagepulver og salt og rør det i æggeblommerne. 
Pisk hviderne stive og vend dem i med en dejskraber. 
Fordel dejen i en smurt bradepande 20x30. 
Bradepanden kan også fores med bagepapir. 
Bag bunden i 20 minutter ved 200ºC på midterste ovn ribbe. 
Afkøl bunden og skær den ud i passende portionsstørrelser.
Smelt chokoladen med fløden i en lille gryde. 
Smør det på tærtebundene og lad det stivne en times tid. 
Server bunden med sorbet til og pynt med citronmelisse.