Logo

Mango-limemousse

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 mangofrugt
Saft og skal af 1 limefrugt
4 blade husblas
150 g sukker
3 æggehvider
1 ½ dl piskefløde eller 2 ½ dl ymer

Befri mangokød for den flade sten og skrællen.
Riv limeskallen og gem den. Blend mangokød med limesaften.
Udblød husblassen i koldt vand.
Opløs sukkeret for jævn varme i en gryde med ½ dl vand.
Pisk hviderne stive, tilsæt under kraftig piskning det smeltede sukker og den revne limeskal og straks efter den udblødte husblas.
Pisk til skummet er kølet af.

Med fløde:
Pisk fløden stiv. Vend ca. en tredjedel af mangopuréen i flødeskummet. Vend de afkølede hvider forsigtigt i, de to slags skum skal ikke blandes helt.
Vend endnu en tredjedel af mangopuréen i moussen og fordel den i 4-5 portionsskåle.

Med ymer:
Vend en tredjedel af puréen i ymeren og vend forsigtigt de afkølede piskede hvider i.
Vend endnu en tredjedel af mangopuréen i moussen og fordel den i portionsskåle.

Smag den sidste tredjedel af mangopuréen til med sukker og server den til moussen

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.633 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?


Effektiv reklame - klik her