Logo

Melon fyldt med is

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
100 g vaniljeis
100 g jordbæris
1 honningmelon
1 kurv hindbær
6 jordbær
1 spsk sukker
saften fra 1 citron
mynteblade
Sauce:
1 kurv jordbær
1 spsk sukker
saften fra 1 citron
 
Skyl og del melonen i 2 på langs.
Brug en skarp kniv og lav en fin sik-sak kant på hver halvdel.
Fjern kernerne og tag kødet ud med et kuglejern.
Læg melonkuglerne i en skål.
Skyl og tør hindbærrene, læg dem og delte jordbær i skålen til melonen.
Strø sukker på og vend rundt, tilsæt citronsaften og rør forsigtigt igen.
Skyl bærrene tør dem og kom dem i en blender, med sukker og citronsaft.
Saucen blendes til den er jævn, serveres i en skål ved siden af.
Lad isen blive lidt blød, lav derefter kugler med en isske.
Fyld melonhalvdelene med bær, melon og iskugler.
Pynt med mynteblade og server straks.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 774 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Mandelkurve med syltede frugterEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Brombærmousse med chokoladedrysEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Mørbrad med rødløgssauce + JordbærcremeEn ret som i det moderne bistrokøkken - med masser af løg, portvin og rosmarin. Robust,...
• Mandelkurve med syltede frugterEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os