Logo

Melon med passionfløde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 honningmelon
1 ½ dl piskefløde
2 - 3 passionsfrugter gem lidt til pynt
1 spsk sukker
½ tsk vanilje
mynteblade eller citronmelisseblade til pynt
 
Melonen skæres i kvarte, kernerne skrabes ud, og stykkerne skrælles. Fløden piskes stiv med vanilje og sukker.
Passionsfrugterne halveres, kød og kerner skrabes ud og vendes i
flødeskummet.
Flødeskummet anrettes i melonbådene og pyntes med lidt pasionsfrugt. Desserten stilles i fryseren ca 1 time inden den serveres.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.174 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?




Effektiv reklame - klik her