Logo

Melondessert med kirsebær og chokoladeis

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 personer
 
2 modne cantaloupmeloner
500 g Skælskør Kirsebærsauce
1/2 l piskefløde
4 æggeblommer
75 g sukker
150 g hakket mørk chokolade
 
Pisk fløden stiv.
Pisk æggeblommer og sukker til en luftig masse.
Vend fløden og æg sammen.
Tilsæt hakket chokolade og hæld ismassen i en form og frys den 5-6 timer.
Halver melonerne og skrab kernerne ud.
Sæt melonerne i knust is og fyld 2-3 spsk Skælskør Kirsebærsauce i hver.
Serveres med chokoladeisen og et glas Heering Cherry Liqueur.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 699 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Jordbærdessert Eton MessDenne dessert kaldes "Eton mess" og er en engelsk klassiker. Den stammer fra kostskolen...
• Æbleskiver 1952Æbleskiver som de skulle være i 1952 - De serveres med sukker, æblekompot eller syltetøj....
• Karamel crunch og fersken på chokobundEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Jordbærdessert Eton MessDenne dessert kaldes "Eton mess" og er en engelsk klassiker. Den stammer fra kostskolen...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os