Logo

Mini-kiksekager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Mini-kiksekager

 

Dette er mere et stykke konfekt end en kage. Den lækre mini-kiksekage passer godt til en kop stærk kaffe. ca. 15 stk. Arbejdstid: ca. 20 min. Smelte-/køletid: 2-3 timer

#

150 g mørk chokolade

125 g usaltet smør

100 g flormelis

1 dl piskefløde

2 tsk knust kaffepulver eller 4-5 pebermyntedråber

*

1 pakke grove digestive-kiks

Knæk chokoladen i mindre stykker, og smelt dem sammen med smør, flormelis, fløde og kaffe i en skål over vandbad ved svag varme.

Tag blandingen af varmen, lad den køle lidt, og rør i massen, til den er halvstivnet.

Smag til med flormelis.

Læg chokolademassen lagvis med kiks i en ½ liters form beklædt med bagepapir.

Sæt kiksekagen i køleskab, og lad den stivne i mindst 2-3 timer.

 

Skær kagen i firkanter på ca. 3x3 cm, og læg dem i små papirforme.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.551 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her