Logo

Mini-kiksekager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Mini-kiksekager

 

Dette er mere et stykke konfekt end en kage. Den lækre mini-kiksekage passer godt til en kop stærk kaffe. ca. 15 stk. Arbejdstid: ca. 20 min. Smelte-/køletid: 2-3 timer

#

150 g mørk chokolade

125 g usaltet smør

100 g flormelis

1 dl piskefløde

2 tsk knust kaffepulver eller 4-5 pebermyntedråber

*

1 pakke grove digestive-kiks

Knæk chokoladen i mindre stykker, og smelt dem sammen med smør, flormelis, fløde og kaffe i en skål over vandbad ved svag varme.

Tag blandingen af varmen, lad den køle lidt, og rør i massen, til den er halvstivnet.

Smag til med flormelis.

Læg chokolademassen lagvis med kiks i en ½ liters form beklædt med bagepapir.

Sæt kiksekagen i køleskab, og lad den stivne i mindst 2-3 timer.

 

Skær kagen i firkanter på ca. 3x3 cm, og læg dem i små papirforme.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 385 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Chokolademousse med frisk frugtDesserten er en klassisk chokolademousse med frisk frugt
• Brownies med valnødder og mokkaBrownies går man aldrig galt i byen med. Denne opskrift er på en skøn en af slagsen....
• Hvid chokolademousse med blåbærChokolade er og vil altid være en sand vinder! Denne opskrift på hvid chokolademousse med...
• Kathrineblommekage En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!