Logo

Muldvarpeskud 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Arbejdstid: 20 min. Ikke fryse-egnede
(4 personer)

450 g udstenede svesker
ca. 50 g mandler eller 1 rulle marcipan på 85 g
Creme:
2 æggeblommer
3 spsk sukker
2 spsk majsstivelse
2 ½ dl fløde
2 tsk vaniljesukker
Endvidere:
2 dl piskefløde
reven chokolade

Skold og smut mandlerne.
Kom en smuttet mandel eller et lille stykke marcipan i hver sveske.
Top dem op på et fad.
Pisk æggeblommer og sukker sammen og pisk majsstivelse i.
Bring fløden i kog.
Hæld den koghede fløde i æggemassen, mens der piskes.
Hæld den tilbage i gryden og bring den i nærheden af kogepunktet, mens der piskes.
Tag gryden fra varmen og pisk vaniljesukker i.
Lad cremen svale.
Fordel cremen over sveskerne.
Pisk fløden til skum og top den op over svesker og creme.
Kom reven chokolade over.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.707 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
28325-03-2011 20:03:35 Poul J
Kom lidt ristet rugbrødskrumme over cremen før fløden

Afstemning
Skal Copenhagen Pride have skattepenge?


Effektiv reklame - klik her