Logo

Muldvarpeskud 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Arbejdstid: 20 min. Ikke fryse-egnede
(4 personer)

450 g udstenede svesker
ca. 50 g mandler eller 1 rulle marcipan på 85 g
Creme:
2 æggeblommer
3 spsk sukker
2 spsk majsstivelse
2 1/2 dl fløde
2 tsk vaniljesukker
Endvidere:
2 dl piskefløde
reven chokolade

Skold og smut mandlerne.
Kom en smuttet mandel eller et lille stykke marcipan i hver sveske.
Top dem op på et fad.
Pisk æggeblommer og sukker sammen og pisk majsstivelse i.
Bring fløden i kog.
Hæld den koghede fløde i æggemassen, mens der piskes.
Hæld den tilbage i gryden og bring den i nærheden af kogepunktet, mens der piskes.
Tag gryden fra varmen og pisk vaniljesukker i.
Lad cremen svale.
Fordel cremen over sveskerne.
Pisk fløden til skum og top den op over svesker og creme.
Kom reven chokolade over.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.718 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• HyldesorbetEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Vindruesalat med ingefærcremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Jordbær og balsamicoEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• HyldesorbetEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
28325-03-2011 20:03:35 Poul J
Kom lidt ristet rugbrødskrumme over cremen før fløden

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os