Logo

Nøddeæbler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
desserter

4 store spiseæbler
100 g valnøddekerner
2 spsk rosiner
5 spsk lys sirup
1 spsk rasp
1 spsk kirsch /anden frugtbrændevin

PYNT:
cocktailbær
angelica el. sukat

SERVERES MED:
råcreme el. cremefraiche

Vask æblerne grundigt og stik kernehusene ud. Fyld æblerne med en blanding af 50 g hakkede valnøddekerner, rosiner, rasp, kirsch og 1-2 spsk sirup.
Sæt dem i et ovnfast fad i en 180ºC varm ovn ti æblerne er nogenlunde møre men endelig ikke faldet sammen. Hæld sirup i en kop og dyp de noget afkølede æbler halvt deri.
Hak resten af valnødderne og vend æblerne deri, så nøddekernerne sidder fast i sirupen. Pynt med cocktailbær og et par strimler angelica eller sukat.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 996 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kirsebærsorbet 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Appelsin-surpriseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Lakrids panna cotta med frysetørrede hindbærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kirsebærsorbet 3En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!