Logo

Nem is af frosne bær

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Nem is af frosne bær

En sommeragtig og læskende dessert. Her serveres den med sommerens frugt og bær. Isen laves på græsk youghurt eller skyr (islandsk kvark), så den er altså langt mindre fed end flødeis.

 

300 g jordbær, frosne, fx polka eller ­senga-sengana
1,5 dl flormelis
2,5 dl yoghurt græsk, 2 %, eller skyr
1 dl marmelade af eget valg
5 dl blandet jordbær, blåbær, melonkugler, frosne 

 

Kom bær, flormelis, yoghurt/skyr og marmelade i en blender eller foodprocessor. Blend isen jævn.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.212 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• FlødebuddingEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• RomtopfLav din egen skønne romtopf - det er NU du skal i gang! En romtopf er en dessert, der...
• Frugtsalat med vinskumsauce legeret med æggeblommermadABC.dk har over 41.000 gode madopskrifter, heraf over 11.000 med billeder, fx denne...
• FlødebuddingEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
10020-04-2010 09:00:38 kawthar
JEG ELSKER DET MAD!!:D

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os