Logo

Ost på fransk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Saint Agur er en mild og cremet blåskimmelost fra Beauzac i Auvergne regionen, som har lange traditioner for blåskimmel. Ideen var at forene alt det bedste fra andre blåskimmeloste, og det lykkedes

3 gode oste og lidt brød. Vi har valgt Président Comté, som minder lidt om emmentaler, men med en mere karakterfuld og fyldig smag, Le Coutances, som er en herlig blød og cremet ost samt Saint Agur.

1 Président Comté

1 Le Coutance

1 Saint Agur

*

Tag ostene ud af køleskabet en halv til en hel time, før de skal nydes.

Server med lun, sprød flutes.

Tips: Saint Agur er en mild og cremet blåskimmelost fra Beauzac i Auvergne regionen, som har lange traditioner for blåskimmel. Ideen var at forene alt det bedste fra andre blåskimmeloste, og det lykkedes.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 449 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kina-kylling + Pærer i makroncremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Appelsindessert med nellikerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• KvarkfromageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Kina-kylling + Pærer i makroncremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os