Logo

Ostekage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

2 stk springforme

4 æg
2 1/2 dl sukker
2 spks. citronsaft + skal af 2 citroner
1/2 tsk salt
2 1/2 dl piskefløde
1 kg hytteost
1 dl hvedemel

Det hele blendes glat og hviler natten over.

Mørdej
1/2 kg hvedemel
400 g smør
2 spks. sukker
4 æggeblommer

Smør og hvedemel hakkes løst sammen, samles med blommerne og sukker.
Trykkes ud i springform og forbages.
Ostemassen fyldes i og kagen bages 1 time ved 150°.

Syltede kirsebær
Sukker karamellisere i en gryde. De udstenede bær vendes i og koger igennem.

Ved serveringen vendes kompotten med friske kirsebær.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.327 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Æbletærte 4En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Karamelrand - i trykkogerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• AnanasrisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Æbletærte 4En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os