Logo

Ovnstegte jordbær

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
500 g jordbær
100 g perlesukker
1 bæger cremefraiche 18 %
2 spsk rom/Cointreau
 
Rens jordbær, vend dem i perlesukker og stil dem i rækker i et ovnfast fad.
Sæt dem i ovnen og tænd for grillen.
Når jordbærrene begynder at få mørke pletter er de klare til at blive serveret med kold cremefraiche, rørt op med rom eller Cointreau.
Anret portionsvis på tallerkener med evt. med lidt revet chokolade.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 975 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Æblefisk af smørdejLav en lækker smørdej med masser af sprøde lag. Æblefyldet er krydret med frisk ingefær og...
• JordbærmousseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• - 2. påskedag Påsken ligger ikke på en bestemt dato som julen. Påsken betyder en række fridage,...
• Æblefisk af smørdejLav en lækker smørdej med masser af sprøde lag. Æblefyldet er krydret med frisk ingefær og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os