Logo

Pandekager med is og syltetøj

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Pandekager med is og syltetøj

 

Tynde friskbagte pandekager er der vist ingen, der kan modstå. Server evt. en frisklavet rabarberkompot til i stedet for syltetøj.

4 personer. Arbejdstid: 30 min. Bagetid: 20 min.

#

8-12 pandekager:

2 æg

¼ liter mælk

100 g hvedemel

1 spsk sukker

¼ tsk salt

1 tsk citron- eller appelsinskal

50 g smør

 

Tilbehør:

vaniljeis og syltetøj

*

Blend æg, mælk, mel, sukker og salt sammen til en glat dej.

Tilsæt fintrevet citrusskal og smeltet smør.

 

Bag dejen til pandekager - brug ca. ½ dl dej pr. pandekage.

Hold de færdigbagte pandekager varme på en tallerken med alufolie og et viskestykke.

Server pandekagerne med vaniljeis og syltetøj.

 

TIPS: Du kan bage pandekagerne i forvejen og opbevare dem i køleskabet. Fold dem og læg dem på en bageplade med bagepapir, og varm dem i ovnen ved 180 °C i ca 5 min. Eller varm dem i mikroovnen i 2-3 min.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 242 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Pandekager med æbler og kryddersukkerBland sukker med krydderier og krydderurter, og server det som spændende drys til...
• Tortillas med tomatsalsa og ostGode madpandekager med en smagsoverhaling, så spred glæde ved middagsbordet. Server med...
• Pandekager no. 1Portionen giver ca. 20 pandekager
• CognacbuddingEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os