Dej: 
3 æg
1 dl  kærnemælk
2 ½ dl  kaffefløde
125 g  hvedemel
1 knsp.salt
smør til stegning
6 sharonfrugter
50 g  sukker
2 spsk  citronsaft
25 g  mandelflager
Pisk de nævnte dele sammen til dejen og bag 6 pandekager. 
Skyl sharonfrugterne og skær den ene af frugterne i 6 skiver til pynt. Resten blendes til en fin pure i en blender sammen med sukker og citronsaft. 
Rist mandelflagerne i ovnen i 3-4 min. el. rist dem under omrøring på en tør pande. 
Fordel sharonpuréen på pandekagerne og rul dem sammen. 
Lige inden serveringen kan de varmes på næstnederste rille i ovnen. Sæt dem i en kold ovn, tænd på 200ºC og giv dem 10 min. regnet fra det tidspunkt, hvor ovnen tændes. 
Servér dem skåret midt over og drysset med ristede mandelflager og sharonfrugtskiverne.