Logo

Parfaitis med pecannødder

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
4 æggeblommer
5 spsk flormelis
½ vaniljestang
200 g pecannødder
½ liter fløde
 
Rør æggeblommerne med flormelis og tilsæt de udskrabede korn fra
vaniljestangen.
Pisk det godt sammen.
Rist pecannødderne let på en pande og grovhak dem.
(De kan også knuses og udblødes i rom eller cognac.)
Tilsæt nødderne i æggesnapsen og kom så flødeskummet i.
Skyl en randform med koldt vand og kom isen deri.
Stil den i fryser 2-3 timer, rør jævnligt under indfrysning og parfaiten er
klar til servering.
Server evt. isen pyntet med fintrevet chokolade.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.248 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?