Logo

Parfaitis med pecannødder

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 æggeblommer
5 spsk flormelis
½ vaniljestang
200 g pecannødder
½ liter fløde
 
Rør æggeblommerne med flormelis og tilsæt de udskrabede korn fra
vaniljestangen.
Pisk det godt sammen.
Rist pecannødderne let på en pande og grovhak dem.
(De kan også knuses og udblødes i rom eller cognac.)
Tilsæt nødderne i æggesnapsen og kom så flødeskummet i.
Skyl en randform med koldt vand og kom isen deri.
Stil den i fryser 2-3 timer, rør jævnligt under indfrysning og parfaiten er
klar til servering.
Server evt. isen pyntet med fintrevet chokolade.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.101 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Panna cotta med blåbærsirupEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Creme brulee - creme brulée - creme brüle: se Creme brûléeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Rabarber med sprød butterdejstop og mandlerRabarber er havens første skønne forårshilsen, og de smager dejligt. Det her er ren...
• Panna cotta med bøgebladssalatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!