Logo

Parfaitis med pecannødder

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 æggeblommer
5 spsk flormelis
1/2 vaniljestang
200 g pecannødder
1/2 liter fløde
 
Rør æggeblommerne med flormelis og tilsæt de udskrabede korn fra
vaniljestangen.
Pisk det godt sammen.
Rist pecannødderne let på en pande og grovhak dem.
(De kan også knuses og udblødes i rom eller cognac.)
Tilsæt nødderne i æggesnapsen og kom så flødeskummet i.
Skyl en randform med koldt vand og kom isen deri.
Stil den i fryser 2-3 timer, rør jævnligt under indfrysning og parfaiten er
klar til servering.
Server evt. isen pyntet med fintrevet chokolade.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 991 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Stikkelsbærgrød med flødeDesserten er en klassisk stikkelsbærgrød, der netop nu kan laves af friske grønne eller...
• HindbærsorbetmousseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Valnøddefromage med appelsingeléEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Stikkelsbærgrød med flødeDesserten er en klassisk stikkelsbærgrød, der netop nu kan laves af friske grønne eller...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!