Logo

Passionsfrugt brûlée

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Passionsfrugt brûlée

 

Vi har brugt en mager græsk yoghurt i stedet for den klassiske fede ægge/flødecreme til denne delikate dessert. Du kan bruge en frugtpuré i stedet for passionsfrugter.

2 personer. Er du alene så halver portionen. Arbejdstid: 15 min. Kogetid: 5 min. Køletid: 1-2 timer.

#

2 passionsfrugter

2 dl græsk yoghurt 0,1 %

3 spsk sukker

1 tsk vand

*

Halver frugterne, skrab saft og sten ud med en ske, og fordel det i bunden af 2 varmefaste og evt. gennemsigtige skåle.

Fordel yoghurten over frugten, og stil desserten i køleskab i et par timer.

 

Kom sukker og vand i en gryde, og kog det igennem, til det er smeltet og gyldent.

Fordel hurtigt karamellen over desserterne, og stil dem koldt indtil servering.

 

TIPS: Du kan drysse overfladen med sukker, og brænde den til karamel med en lille gasbrænder.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 544 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?