Logo

Pavlova

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
# Ingredienser
3 æggehvider
4 ¼ dl flormelis
3 spsk koldt vand
3 tsk Maizena
1 knsp.salt
1 tsk vaniljesukker
1 tsk eddike

Pynt:
¼ l. piskefløde
kiwifrugter, abrikoser, jordbær eller anden frisk frugt i skiver . 

* Sådan laves Pavlova
Æggehviderne piskes stive.
Vandet tilsættes en skefuld af gangen under piskning.
Flormelis sigtes i af to omgange.
Til sidst røres Maizena, salt, vaniljesukker og eddike i.
Blandingen placeres pa en bageplade belagt med bagepapir smurt med smør og drys set med Maizena. Det er også en god ide at anvende ringen fra en springform (vendt på hovedet), smurt med smør og drys set med Maizena, til at begrænse kagens omkreds.
Kagen bages i en forvarmet ovn ved 140 ºC i en time. 
Ovnen slukkes, og kagen forbliver i ovnen i endnu en time.
Kagen dækkes fuldstændigt med flødeskum og pyntes med rigelige mængder frugt.

INFO: Pavlova er en marengsbaseret dessert opkaldt efter den russiske ballerina Anna Pavlova. Den har en sprød skorpe og blød, let indvendigt, som regel toppet med frugt og flødeskum. 



Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 593 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?