Logo

Pebermynte chokolademousse

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

100 g chokolade
50 g pebermyntechokolade
2 spsk vand
2 æg
1 ½ dl piskefløde

Smelt begge chokoladetyper sammen med vand i en kasserolle.
Afkøl lidt.
Del æggene i blomme og hvide.
Rør æggeblommer i den afkølede chokolademasse.
Pisk hviderne stive.
Pisk fløden stiv.
Rør det hele forsigtigt sammen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.863 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her