Logo

Piemontesisk kyse

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
6 æg
150 g sukker
2 spsk majsmel
4 spsk kakao
4 dl piskefløde
6 dl sødmælk
15 smuldrede amarettismåkager
1 lille glas mørk rom - ca ½ dl
 
Til karamellen:
50 g sukker
2 spsk vand
 
Forvarm ovnen til 160ºC.
Pisk æg, sukker, majsmel og kakao cremet.
Tilsæt fløde, mælk, rom og de smuldrede amaretti og bland alt godt.
Kom sukker og vand på en pande og varm det op, til sukkeret karamelliserer og skifter farve.
Hæld det karamelliserede sukker i bunden af 6 portionssouffléskåle.
Hæld kageblandingen ovenpå og sæt formene i ovnen i en bradepande fyldt med vand.
Bag dem i ca 1 time.
Tag formene ud, lad desserten køle af og sæt den i køleskab i 2-3 timer.
Vend desserten ud på tallerkener og server den med flere amarettikager.  
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.100 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?