Logo

Piemontesisk kyse

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
6 æg
150 g sukker
2 spsk majsmel
4 spsk kakao
4 dl piskefløde
6 dl sødmælk
15 smuldrede amarettismåkager
1 lille glas mørk rom - ca 1/2 dl
 
Til karamellen:
50 g sukker
2 spsk vand
 
Forvarm ovnen til 160ºC.
Pisk æg, sukker, majsmel og kakao cremet.
Tilsæt fløde, mælk, rom og de smuldrede amaretti og bland alt godt.
Kom sukker og vand på en pande og varm det op, til sukkeret karamelliserer og skifter farve.
Hæld det karamelliserede sukker i bunden af 6 portionssouffléskåle.
Hæld kageblandingen ovenpå og sæt formene i ovnen i en bradepande fyldt med vand.
Bag dem i ca 1 time.
Tag formene ud, lad desserten køle af og sæt den i køleskab i 2-3 timer.
Vend desserten ud på tallerkener og server den med flere amarettikager.  
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 913 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• SensommerblommerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Grand Marnier fromageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Svampesouffle med isopEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• SensommerblommerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!