Logo

Porre- og krydderurtesouffle

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

350 g spæde porrer
1 spsk olivenolie
1 ¼ dl grønsagsbouillon
50 g valnødder
2 delte æg
2 spsk hakkede blandede krydderurter
2 spsk yoghurt naturel

Hak porrerne fint med en skarp kniv.
Opvarm olien i en stegepande.
Kom porrerne på panden og sauter dem over jævn varme i 2-3 minutter.
Rør jævnligt i det.
Hæld bouillonen ved og skru ned for varmen og lad det simre yderligere 5 minutter.
Kom valnødderne i en foodprocessor og hak dem fint.
Kom porreblandingen i nødderne og blend dem et øjeblik til det bliver
en pure.
Hæld det hele over i en røreskål.
Rør æggeblommer, krydderurter og yoghurt godt sammen.
Hæld æggeblandingen over porrepuréen.
Smag til med salt og peber og rør det sammen.
Pisk æggehviderne i en skål for sig til de står som små toppe.
Vend æggehviderne i porreblandingen.
Kom blandingen over i en let smurt 9 dl souffleskål og stil den på en
forvarmet bageplade beklædt med bagepapir.
Sæt pladen i en forvarmet ovn ved 180°C.
Server souffleen straks

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.493 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her