Logo

Råcreme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 æggeblommer (str. mellem)
4 spsk flormelis
Korn fra 1 stang vanilje
½ l. Karolines piskefløde

Pisk æggeblommer med flormelis og vaniljekorn, til det bliver lyst og luftigt.
Pisk fløden stiv og vend den forsigtigt ned i æggemassen.

Tips: Råcremen kan tilberedes med pasteuriserede æggeblommer.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.367 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Flødeostekage med pærer En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Russisk Pandekage 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Fyldig sorbet af frisk ana­nasEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Flødeostekage med pærer En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!