Logo

Rødløgsrelish med rabarber

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Rødløgsrelish med rabarber

 

Udenfor sæson, kan du enten vælge frosne rabarber eller blommer.

30 min.

 

# Ingredienser til 10 personer:

300 g rødløg, pillede og skårede

300 g rabarber, istandgjorte

3 spsk lys balsamico eddike

1 citron

3 spsk lyst rørsukker

salt

*

Sådan gør du

1. Pil løg og skær disse i både.

2. Skær rabarber i 2-3 cm stykker.

3. Kom løg og rabarber i en gryde sammen med eddike og 1 spsk. citronsaft.

Lad det simre ved svag varme i 15 minutter. Rør i den undervejs.

4. Kom sukker ved og lad det opløse.

5. Smag til med salt, citron og sukker.

 

Tips: Relishen skal ikke være vældig salt, heller ikke sur eller hvinende sød. Der skal være en god balance mellem det sure og det søde, og saltet skal kun understrege smagen.

 

Energiinformation: / pers 39 kcal. Protein 1.1 g. Kulhydrat 12.8 g. Fedt 2 g. Fedtenergi 4 %

 


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 237 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• RabarberrelishDenne relish er skønt tilbehør til grillmad, til kød og fjerkræ. Den fungerer perfekt i en...
• Luksusrødgrød med marcipan-skumRødgrød er en sommerklassiker, som falder i god jord hos ung som gammel. Rødgrød med fløde...
• Skyr-koldskål med rabarbersirupSkyr er et syrnet mælkeprodukt, som har oprindelse i Island. Det er friskt, syrligt og...
• Figen-flambée En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os