Logo

Rødløgsrelish med rabarber

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Rødløgsrelish med rabarber

 

Udenfor sæson, kan du enten vælge frosne rabarber eller blommer.

30 min.

 

# Ingredienser til 10 personer:

300 g rødløg, pillede og skårede

300 g rabarber, istandgjorte

3 spsk lys balsamico eddike

1 citron

3 spsk lyst rørsukker

salt

*

Sådan gør du

1. Pil løg og skær disse i både.

2. Skær rabarber i 2-3 cm stykker.

3. Kom løg og rabarber i en gryde sammen med eddike og 1 spsk. citronsaft.

Lad det simre ved svag varme i 15 minutter. Rør i den undervejs.

4. Kom sukker ved og lad det opløse.

5. Smag til med salt, citron og sukker.

 

Tips: Relishen skal ikke være vældig salt, heller ikke sur eller hvinende sød. Der skal være en god balance mellem det sure og det søde, og saltet skal kun understrege smagen.

 

Energiinformation: / pers 39 kcal. Protein 1.1 g. Kulhydrat 12.8 g. Fedt 2 g. Fedtenergi 4 %

 


 

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 537 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?