Logo

Rabarber clafoutis

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
24 rabarberstængler, skåret i stykker på 3 cm.
30 g sukker
2 cl. snaps
175 g sukker
175 g hvedemel
100 g smør, blødt
1 knsp. salt
4 æg
2 æggeblommer
1 stang vanilje, skrabet for korn
6 cl. snaps
1 l. fløde 13
flormelis
 
Rabarberne drysses med sukker og snaps og trækker i 2 timer.
Imens blandes hvedemel, sukker, æg, æggeblommer, smør, salt og snaps.
Fløden bringes i kog med vaniljekornene.
Fløden hældes over æggeblandingen og blandingen røres sammen..
Et ovnfast fad smøres med smør og drysses med hvedemel.
Rabarberne dryppes af i en sigte og lægges derefter jævnt i fadet.
Fløde/æggeblandingen hældes over rabarberne og clafoutisen bages ved 185ºC i ca. 45 min.
Køler af og drysses med flormelis.
Serveres med god vaniljeis.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.783 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?