Logo

Rabarberkompot - Marie's

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Til 4 personer

1/2 kg vinrabarber

1/4 liter vand

175 g sukker

1 stang vanilje

 

Skyl rabarberstilkene og skær fod og blad af.

Skær stilkene i 2 cm lange styk­ker.

Kog en lage af vand, sukker og flækket vanilje.

Kom rabarberstykkerne i lagen og bring den langsomt til kogepunktet.

Tag gryden fra varmen og lad det trække et kvarter.

Tag forsigtigt rabarberstykkerne op af lagen og kom dem i serveringsskålen.

Kog lagen lidt ind og hæld den over rabarberne.

 

Tips: I stedet for at koge en lage kan rabarberstykkerne lægges i et ovnfast fad og overdrysses med sukkeret. Læg evt. folie over. Rabarberstykkerne mørnes i ovnen ved 150°C i ca. et kvarter, eller til det begynder at safte.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.314 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Mandelbunde med abrikosmosEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• BrombærcoulisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Mynte iscrèmeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• MandelfromageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os