Logo

Rabarberris

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Rabarberstilke
sukkervand
kartoffelmel.
løse (kogte) ris
flødeskum
hakkede mandler

Rabarberstilke snittes og koges i sukkervand, der jævnes med lidt kartoffelmel.
Lægges lagvis i en skål med løse (kogte) ris og pyntes med flødeskum og
hakkede mandler.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.269 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her