Logo

Rabarbertrifli -

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

(4 personer)
 
4-6 spæde lyserøde rabarberstængler
Sukkerlage:
1 l vand
450 g sukker
1 vaniljestang uden marv
 
Vanillefløde:
¼ l piskefløde     .
Marv fra ovennævnte stang vanilje
 
Makroner:
100 g marcipan
150 g sukker
Æggehvider
 
Basilikumsorbet:
1 l vand
2 citroner
500 g sukker
1 bdt basilikum
1 bakke blancheret babyspinat
 
Skær rabarberstænglerne i 2 cm store stykker.
Kog en sukkerlage op og hæld den over rabarberne.
Lad helst trække natten over.
 
Vanillefløde: Pisk fløden med vaniljemarv.
 
Makroner: Rør alle ingredienser til en lind grød, stryg massen ud på bage papir og bag ved 160º i ca 10 minutter - eller køb en pose gode makroner, hvis de findes!
 
Basilikumsorbet: Kog vand, citronsaft og sukker til en lage og køl af.
Kør sukkerlage, basilikum og babyspinat på blenderen, si lagen og frys den på en ismaskine - så bliver den mest luftig!
 
Læg makron, rabarber og makron sammen med en smuk klat vaniljefløde på top­pen og sæt til allersidst en smuk grøn kugle sorbet øverst.
 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 3.041 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad hedder USA’s næste præsident?
Effektiv reklame - klik her