Logo

Rejemousse

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
400 gram kogte pillede rejer
1 bundt dild
3-4 spsk tør sherry
3 dl piskefløde
4 blade husblas
olie til formene
 
Skær rejerne i mindre stykker og bland dem med sherry og fintklippet dild i en skål.
Lad den stå og trække et par timer, vend dem af og til.
Læg husblasen i blød i rigeligt koldt vand 8-10 minutter.
Tryk den fri for vand og smelt den i en tykbundet gryde over svag varme.
Pensl 8 forme med olie
Pisk fløden meget stiv, vend rejeblandingen i og rød husblassen i, i en
tynd stråle.
Hæld blandingen i formene og stil dem i køleskabet, gerne til næste dag.
Vend rejemoussen ud på et fad og pynt med lidt karse
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.482 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?