Logo

Ris à l'amande - mælkefri

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
30 g mandler
40 g rismel
4 dl vand
30 g mælkefri margarine
40 g akaciehonning eller sukker efter smag
2 spsk sherry
3 tsk vaniljesukker
1/2 tsk salt
30 g risgryn + vand til kogning
 
Mandlerne hakkes fint i en foodprocessor og hældes i en skål.
Rismel og vand koges i 15 minutter under jævnlig omrøring.
Gryden tages af kogepladen og står i få minutter.
Margarine, honning, sherry, vanilje og salt røres grundigt i, så et evt. bundfald fra gryden kommer med.
Alt blendes til en lind masse.
Risgrynene koges til løse ris i ca. 10 minutter.
Til sidst fyldes grødmassen og løse ris i en skål med mandler, og alt røres sammen.
Desserten tildækkes med plastfolie og stilles i køleskabet i nogle timer inden servering.
Kirsebærsauce serveres til, og husk den hele mandel.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 985 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Tun mousseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Ingefær og limeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Ymertrifli med brombærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Tun mousseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os