Logo

Ris à l'amande - Ris à la mande - risalamande

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Ret af kogt ris med flødeskum og mandler ( mest brugt ved juletid)

 

Risalamande = korrekt stavemåde iflg. Dansk retskrivning

 

Ris à l'amande = Fransk stavemåde; riz à l'amande 

 

Ris à la mande = fejlagtig stavemåde

 

 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.339 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Tarteletter med vaniljeskum og bærVil have noget imod at sætte tænderne i denne lækre tartelet med vaniljeskum og bær, så...
• Hvide chokoladehjerter med kirsebærfyldEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Varm chokolade fondant "Manjari" med kold sauce vanilleEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Tarteletter med vaniljeskum og bærVil have noget imod at sætte tænderne i denne lækre tartelet med vaniljeskum og bær, så...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os