Logo

Ris à l'amande - veganer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

3 dl ris og
3 dl vand koges.
Når væsken er opsuget hældes
3 dl sesammælk/sojamælk i.
Koges og afkøles.
1 dl cashewnødder blandes med
2 dl vand (evt soja creme el. Tofuline is).
Skær 2 appelsiner i tern og bland det hele sammen.


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.421 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Rå æblekage 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Fødselsdagsbombe med abrikosflødeskumEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Stegte æbler på en anden mådeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Rå æblekage 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!