Logo

Ris à l'amande 1

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Desserten har vist hos de fleste familier afløst den tunge risengrød hvilket måske også er at foretrække.

En portion risengrød af 100 g ris og ¾ liter mælk,
50 g smuttede, hakkede mandler,
korn af ½ stang vanilje,
2 spsk sukker,
2 spsk sherry,
flødeskum af 3 dl piskefløde.

Risengrøden blandes med de hakkede mandler, vaniljekorn, sukker og sherry, flødeskummet blandes forsigtigt i - lidt ad gangen.

Desserten anrettes i en glasskål eller på et glasfad og serveres ganske kold.
På gammeldags maner spistes den med lun kirsebærsauce med syltede kirsebær.
Glem ikke en mandel til mandelgaven!

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.073 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvor tit spiser du fisk til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her