Logo

Ris à l'amande 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

1 portion risengrød kogt af 1 l sødmælk
125 g grødris
kornene fra 1 st. vanilje
2 spsk sød sherry
75 g smuttede, hakkede mandler
2 1/2 dl piskefløde
sukker efter smag

Flæk vaniljestangen.

Kog ris, mælk og vanilje ved svag varme under låg ca. 45 min.

Rør i grøden nu og da.

Tag vaniljestangen op, afkøl grøden.
Hak mandlerne, gem en til at komme hel i desserten.

Rør mandler og vin i den kolde grød.

Pisk fløden stiv, kom den forsigtigt i det øvrige.

 

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.229 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Is med appelsiner og chokoladesauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Zabaione mousseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Jordbæris med mandelflødeskumEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Is med appelsiner og chokoladesauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os