Logo

Ris à l'amande med abrikossauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 dl sødmælk
1 flækket vaniljestang
60 g risottoris
1 spsk sukker
60 g mandler
4 dl piskefløde
evt. 1 mandel
1 usprøjtet appelsin
1 dl vand
100 g sukker

A. Bring mælk i kog med vanilje, rør ris i, og lad det koge sagte i 35-40 min.

B. Rør sukker i, og tilsæt de smuttede, hakkede mandler.
Afkøl grøden, og rør flødeskum i samt evt. mandel til mandelgave.

C. Skær eller skræl strimler af appelsinskal, og kog dem i en sukkerlage af vand og sukker.

Pynt risen med strimlerne.

Abrikossauce:
Kog 5 dl appelsinsaft i 20 min. uden låg sammen med 10 udblødte abrikoser og 200 g sukker.
Herefter blendes saucen og er klar til servering.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.321 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?






Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her