Logo

Ris à l'amande med abrikossauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

4 dl sødmælk
1 flækket vaniljestang
60 g risottoris
1 spsk sukker
60 g mandler
4 dl piskefløde
evt. 1 mandel
1 usprøjtet appelsin
1 dl vand
100 g sukker

A. Bring mælk i kog med vanilje, rør ris i, og lad det koge sagte i 35-40 min.

B. Rør sukker i, og tilsæt de smuttede, hakkede mandler.
Afkøl grøden, og rør flødeskum i samt evt. mandel til mandelgave.

C. Skær eller skræl strimler af appelsinskal, og kog dem i en sukkerlage af vand og sukker.

Pynt risen med strimlerne.

Abrikossauce:
Kog 5 dl appelsinsaft i 20 min. uden låg sammen med 10 udblødte abrikoser og 200 g sukker.
Herefter blendes saucen og er klar til servering.

 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.024 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Hindbær i hybensauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• TroldehøjEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Indbagt pære i pandekageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Hindbær i hybensauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os