Logo

Risbudding med mango

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 l. kokosmælk
100 g langkornede ris
50 g brun farin
1 knsp. stødt kardemomme
1 knsp. salt
2-3 friske mangofrugter

Varm ovnen op til 160°.

Bland kokosmælk, ris, brun farin, kardemomme og salt godt i et ovnfast fad.
Stil fadet i ovnen i 1 time, til risen er kogt, og konsistensen er cremet. Undervejs kan man røre i risen, så den ikke klumper til en fast masse.

Skræl mangofrugterne og skær frugtkødet i skiver. Anret mangoskiverne på tallerkener og server med store skefulde risbudding til.
Tips: I stedet for mango kan man bruge bananskiver eller appelsinbåde.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.045 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Frugtsalat - Ensalada de frutaEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Solbæris med hindbærskumEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• GulerodsisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Frugtsalat - fedtfattigHvis du vil tabe dig; En portion svarende til 1⁄6 af hele frugtsalaten kan spises som...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os