Logo

Risengrød med kanelsukker klassisk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Risengrød med kanelsukker klassisk

 

Denne klassiske opskrift på god gammeldags risengrød rækker til 4 portioner 

 

# Ingredienser

2½ dl grødris
1 liter vand
1 liter sødmælk
½ dl piskefløde
¼-½ tsk fint salt

lidt smør efter behag

 

Kanelsukker:
1 spsk stødt kanel
1½ dl rørsukker
*

 

Sådan laver du klassisk risengrød med kanelsukker:

Anbring grødris og vand i en gryde, og bring det i kog.

Lad det simre under låg i ca. 20 min, hvorefter du tilsætter mælken og lader grøden koge videre i yderligere 20 min.

Husk at røre i gryden jævnligt, så det ikke brænder på.

Når risene er bløde, men stadig faste, tager du grøden af varmen og tilsætter piskefløden og salt, mens du rører rundt.

Lad grøden hvile fem minutter under låg, og servér herefter med smørklat og kanelsukker.

 


 

 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 22 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• JuletapasSpis julen i små bidder - med en ny slags julefrokost med små delikate lækkerier, der...
• Jødekager fra Guf og gaffelPå mange opfordringer bringer vi her opskriften på de lækre jødekager, der traditionen tro...
• KlejnerDet kan vist lige nås - julebaget, altså. For de lækkersultne har vi her 2 opskrift på de...
• Vanilleis med mandarincremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os